Zet de grillpan aan
Snij ondertussen de aubergine door de helft, en snijd ze dan in halve maantjes.
Marineer de aubergine met de extra vierge olijfolie en een klein scheutje balsamicostroop en wat peper en zout.
Grill de aubergine aan beide kanten 1 ½ minuut op de grillpan. Gebruik de keukentang om de aubergine maantjes te draaien.
Snijd de 4 tomaten in dunne plakjes.
Leg de aubergine maantjes even op een oven plaatje, tot het een beetje lauw is geworden.
Pak het bord waarop je het gerecht wilt serveren.
Leg om en om de aubergine maantjes en de tomaten plakjes om en om rond op het bord neer zoals je op de foto kunt zien.
Pluk de tijm en de basilicum blaadjes en verdeel dit over de aubergine en tomaten.
Leg de burratebol in het midden van het bord.
Strooi nog wat peper en zout over het gehele gerecht.
Meng nog wat extra vierge olijfolie met de balsamico met elkaar en schenk dit druppel gewijs over het gerecht.
Je kunt gerecht serveren.
Maak een leuke foto van het gerecht, tag Wauwfood, en deel het met je vrienden! Wij zullen jou gerecht delen op onze social media!