Als allereerst spoel de mosselen om in de wasbak en giet ze af.
Snij de sjalotten en de knoflook fijn.
Hak het bosje peterselie en de helft van het bosje oregano helemaal fijn.
Zet de wokpan op het vuur.
Voeg hier de olijfolie aan toe.
En fruit als allereerste de sjalotten voor 2 minuten (Niet op te hoog vuur)
Voeg de knoflook, de theelepels witte peper en Ras el hanout bij de sjalotten enbak dit voor 2 minuten op niet al te hoog vuur. En blijf dit roeren.
Voeg dan de EASY Tomato Base van Food Fellows toe aan de wokpan. Blijf roeren.
Voeg dan de mosselen, de mosselgroente, de gehakte platte peterselie en oregano toe aan de wokpan, en blijf dit op hoogvuur door wokken tot alle mosselen open staan, en de EASY Tomato Base goed gemengd is door alle mosselen heen.
Blus af met de 250ml Witte wijn
Voeg de mini cherry tomaatjes toe, en roer dit door de mosselen en EASY Tomato Base saus heen voor 2 minuten.
Voeg als laatstje een snufje zout toe, en je kunt dit lekkere gerecht serveren.
Serveer dit in een diepbord, schep de mosselen, tomaten, groenten en de EASY Tomato Base saus in het diepe bord. Maak het af met een klein bosje hele oregano.
Eetsmakelijk! Deel een foto met ons op instagram #Wauwfood