Doe de kippenbouillon, kokosmelk bij elkaar in een pan en breng langzaam aan de kook voor 10 minuten.
Snijd ondertussen de rode pepertjes in ringetjes (zaadlijst eruit halen).
Galanga wortel in grote plakken snijden
De citroengrass stengel in 3en snijden en kneuzen.
Voeg dit toe aan de soep + de limoenbladeren en de 3 eetlepels vissaus.
Rasp 2 limoenen en voeg de rasp toe aan de soep.
Schenk de citroensap bij de soep.
Snijd onder tussen de kippendijen in kleine stukjes en bak dit bijna gaar in een pan, voeg dit daarna toe aan soep.
Voeg daarna 1 eetlepel sambal oelek toe.
Laat de soep nog 40 minuten langzaam koken.
Snijd onder tussen de shii-take, oesterzwammen, en kastanje champignons en de bosui in kleine ringetjes, voeg dit daarna toe aan de soep.
Laat dit nog 5 minuten langzaam koken, zet daarna de soep uit, en laat afkoelen.