Zet de oven aan op 170 graden.
Leg de 2 rode paprika's en 2 tenen knoflook op het bakpapier in de ovenschaal.
Strooi wat zout, peper en olijfolie over de paprika's.
Plaats de ovenschaal met de paprika's in de oven voor 15 minuten.
Schil de 1½ komkommers schoon, en snij deze in stukken.
Haal de kroontjes van de tomaten af als ze dit hebben. Snij de tomaten in 4 stukken.
Maak de rode ui schoon, en snij deze in stukken.
Pers het sap uit van de limoen.
Pak de blender erbij.
Voeg alle tomaten, rode uien, komkommers, en 2 takjes basilicum, 2 takjes bladpeterselie, limoensap, olijfolie, en rode wijn azijn in de blender.
Blender de ingrediënten tot dat dit helemaal fijn is.
Zodra de paprika's en knoflook zijn gepoft in de oven laat dit volledig afkoelen.
Voeg dit daarna toe in de blender bij de ingredienten die al geblendert zijn. Blender nogmaals, en laat de blender voor 4 minuten draaien. Tot het een gehele gladde Gazpacho massa is.
Schenk de massa door een zeef.
Voeg wat peper en zout toe naar smaak.
Verdeel de Gazpacho massa over de 4 soepkommetjes of glazen.
Leg als topping nog een paar blaadjes basilicum op de Gazpacho
Eetsmakelijk! Deel je foto met ons op instagram! @Wauwfood