Over Wauwfood

Wauwfood houdt zich bezig met het nog beter maken van bedrijven in de foodindustrie, zoals het ontwikkelen van recepten  en het zorgen van een groter bereik op Social Media. Dit kan in combinatie met Food fotografie, foodstyling zodat uw producten mooi gepresenteerd worden online en in uw bedrijf.

Bij het ontwikkelen van de lekkerste recepten voor uw bedrijf wordt er rekening gehouden met uw wensen zoals: foodtrends van nu, bereidingswijze, en eventuele voedingswaarden. Ook bieden wij Content Creations een groter bereik op social media, het maken van een nieuwe website,  design voor een nieuwe kaart, een folder, een nieuw logo of eventuele bedrukkingen op verpakkingen.

over wauwfood ontwikkelen

''all you need is a good company''

over wauwfood

''Good food starts with a good product''

Hoe is wauwfood ontstaan?

Wauwfood is begonnen met het ontwikkelen van suiker-, lactose-, glutenvrije, vegan gebak, desserts en repen. Dit zijn wij gaan verkopen aan de consument, al snel kregen wij veel aanvragen vanuit de foodindustrie en hebben wij ervoor gekozen om ons op de zakelijke markt te richten.

Na het ontwikkelen en produceren van ons gebak, desserts en repen zijn wij ons nog meer gaan richten op wat we leuk vinden om te doen en waar we goed in zijn! Wij vinden het leuk om mensen te inspireren met wat wij doen. 

Met ons ruime ervaring in koken, recepten ontwikkelen en de online creativiteiten zijn wij hiermee aan de slag gegaan. We hebben ons nog meer ontwikkeld en er voor gekozen om te gaan richten op receptontwikkelingen, foodstyling, foodfotografie, en Content Creations.

We delen wekelijkse recepten in onze receptenblog en bieden een geheel pakket voor bedrijven in de foodindustrie.

Team

Ons team heeft veel ervaring op het gebied van koken in het binnen en buitenland, het ontwikkelen van nieuwe recepten, content maken op social media, online marketing, foodfotografie en het bouwen van nieuwe websites. Met ons skala aan ervaring vinden wij het belangrijk om een geheel plaatje aan te kunnen bieden.

over wauwfood
blank
Chat openen
Heeft u een vraag?
Hallo, kan ik je helpen?